حسین صفایی، مدیرعامل سازمان میادین میوهوترهبار شهرداری تهران، در نشست خبری خود که به مناسبت ششمین جشنواره محصولات غذایی طبیعی، سالم و ارگانیک شهرداری تهران برگزار شده بود، گفت: این نمایشگاهها در راستای پیادهسازی مصوبه شماره262 شورای اسلامی شهر تهران با هدف ارتقای کیفیت محصولات غذایی در سازمان میادین میوهوترهبار برگزار میشود. بنابراین گزارش این جشنواره در 2بخش نمایشگاهی و کارگاهی برگزار میشود؛
بخش نمایشگاهی در قالب 170غرفه به معرفی و عرضه محصولات کشاورزی و دامی طبیعی، سالم، ارگانیک، گیاهان دارویی، تکنولوژی و خدمات فنی و غیره میپردازد و در بخش کارگاهی نیز 7 کارگاه به بررسی تولید محصولات سالم و چالشهای ناشی از امنیت و سلامت غذا میپردازند. صفایی همچنین از اجرای طرح رهگیری محصولات پروتئینی و شیلات در میادین میوهوترهبار بهمنظور ارتقا و تضمین کیفیت و سلامت اینگونه محصولات خبرداد و گفت:
تاکنون 50درصد مواد پروتئینی و شیلات عرضه شده در میادین میوهوترهبار، تحت نظارت شبکه رهگیری محصولات قرار گرفتهاند. به گفته صفایی اجرای این طرح پله پله نهتنها تمامی محصولات پروتئینی و شیلات میادین تحت پوشش ما را در بر خواهد گرفت بلکه به تمام کشور تسری خواهد یافت که میتواند نویدبخش تضمین کیفیت مواد پروتئینی گوشتی و شیلات کشور باشد. وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح بهمنظور تحقق شعار غذای سالم، شهر سالم و شهروند سالم از 6 ماه پیش آغاز شده گفت:
بارانداز مرکزی شهر تهران برای بررسی کیفیت محصولات پروتئینی همچون گوشت قرمز، مرغ و تخممرغ ایجاد شده است.براساس این طرح محصولات پروتئینی توسط خودروهای ویژه حمل مواد فاسدشدنی و مجهز به سیستم جیپیاس به این بارانداز وارد شده و توسط دامپزشکان بررسی کیفی میشوند و محصولات تأیید شده در این بارانداز، در قالب بسته بندیهای کوچکتر به 42غرفه درسطح میادین میوهوترهبار ارسال میشوند.